Toamna se numără bobocii. Și rolurile

Toamna se numără bobocii. Și rolurile

Vacanțe, concedii, excursii, festivaluri.

Fiecare dintre noi are propria definiție pentru perioada de vară, însă oricare ar fi ea, din septembrie ne întoarcem la treabă, la rutinele muncii de birou sau ale cursurilor de la școală și meditațiile de după.  Traficul devine greoi, mai ales la orele de vârf, oboseala începe să se adune din nou, și așteptăm următoarea vacanță, ca pe o gură proaspătă de aer.

E un scenariu monoton, știm, însă noi vrem sa vă propunem ceva mai animat, care să vă ajute să treceți mai ușor peste traficul îngrozitor și să aducem idei noi când vine vorba de cum ne petrecem timpul în mașină în drum spre casă? sau cum îmbunătățesc comunicarea cu copilul meu care acum e adolescent?.

Cursurile de Improvizație Teatrală oferă un mijloc prin care raportarea fiecăruia dintre noi la situațiile și persoanele din jurul nostru să fie una empatică, asertivă, adaptativă și de ce nu, creativă.

Câteva dintre principiile Improvizației, pe care le exersăm în fiecare oră a cursurilor:

  1. Accepta propunerile celorlalți utilizând expresia ”Da, și…”
  2. Ascultă, fii atent și acționează
  3. Nu există greșeli
  4. Asigură-te că îți conturezi personajul cât mai repede în scenă și ceilalți participanți știu cine ești

Doar imaginează-ți, să exersezi câteva ore pe săptămână, într-un cadru sigur, câteva dintre abilitățile esențiale pentru zile mai bune, mai lipsite de stres, cu o comunicare mai eficientă.

În timp ce te și distrezi. Sună bine?

Dacă vrei să afli despre Cursurile de Improvizație teatrală pentru adulți, contactează nestudioimprocluj@gmail.com

Dacă vrei să vezi poze, sau să vezi ce spun participanții la Atelierele si Cursul de Improvizatie pentru adulți, accesează link-urile următoare:

https://www.facebook.com/Studio-Impro-Adults-1585950188361833/

www.studioimpro.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://studioimpro.ro/wp-content/uploads/2020/04/Asset-3-1.png);background-color: #ffffff;background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 300px;}