Cursurile și atelierele de teatru pentru adulți

Improvizație și actorie – activități  de dezvoltare personală, ce utilizează metode și instrumente specifice pregătirii actorilor profesioniști, adaptate non-actorilor.  Vizează  îmbunătățirea imaginii de sine, a încrederii în forțele proprii, a comunicării intra și interpersonală, adoptarea unei atitudini pozitive și optimiste, al unui comportament creativ în viața de zi cu zi.

Cursul de improvizație teatrală pentru adulți este  un antrenament ce implică procese psihice și motorii capabile să îmbunătățească și să stimuleze la nivel intelectual, emoțional,corporal (fizic) și spiritual persoana, în integralitatea sa. Cursul se desfășoară într-o atmosferă relaxa(n)tă unde nu lipsește umorul și buna dispoziție. După parcurgerea acestui modul, se poate continua cu Atelierul de improvizație pentru avansați sau cu cel de Actorie.

Participanții vor dobândi mai multă flexibilitate mentală şi emoţională atât de necesare pentru o comunicare autentică.

Prin stimularea creativităţii cu ajutorul tehnicilor şi instrumentelor teatrale participanții îți vor îmbunătații/ dezvolta abilităţile de comunicare exersând:

ascultarea activă
atenţia şi spiritul de observaţie
puterea de concentrare
empatia
relaţionarea cu sine şi cu ceilalți
mecanismele cognitive (senzaţia, percepţia, memoria, gândirea, imaginaţia)
expresivitatea vocală şi corporală
Cursul vizează  îmbunătățirea imaginii de sine, a încrederii în forțele proprii, a comunicării intra și interpersonală, adoptarea unei atitudini pozitive și optimiste, al unui comportament creativ în viața de zi cu zi.
Unde?
bd. 21 Dec. 1989, nr. 36
vizavi de cofetaria Olympos, zona magazin Sora
Stații mijloace de transport în apropiere:
str. G. Baritiu, Regionala CFR, Magazin Sora, Pta M. Viteazu
Nr. limitat de locuri:
max. 8 persoane

Actorie

Improvizatie

Inscrie-te acum la cursurile Studio Impro.